Uși glisante din PVC sau aluminiu pentru exterior și interior

UȘI GLISANTE REHAU DIN PVC PENTRU EXTERIOR

În sfârșit există uși glisante care pot fi deschise și închise cu puțin efort și cu manevrare simplă. Această variantă de fereastră permite cea mai mare flexibilitate la amenajarea spațiului de locuit.

Descoperiți posibilități arhitecturale moderne și concepte inovatoare de spațiu. Ferestrele și ușile glisante din sistemul de profil SYNEGO SLIDE vă vor surprinde.

Mai mult loc pentru spațiul de locuit

Atunci când vă planificați imobilul – indiferent dacă este vorba despre o clădire nouă sau una renovată – puteți crea acum mai mult spațiu și să puneți în aplicare concepte moderne pentru locuit. Ferestrele glisante permit deschideri care economisesc spațiu și sunt o legătură atractivă între interior și exterior. Bineînțeles, cu ușurința convingătoare de glisare a familiei de produse SYNEGO SLIDE.

Aspect vizual perfect

Soluțiile de design sunt completate de opțiunea unui falț laminat pe contur – pentru un aspect uniform al ferestrelor și ușilor dumneavoastră.

Peste 400 de opțiuni de design

Gama KALEIDO COLOR vă oferă numeroase variante de culori și suprafețe. În acest fel, vă puteți proiecta fațada și spațiul de locuit în totalitate în conformitate cu ideile dvs. de design.

Căldură confortabilă

Ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă de pierderi de energie din casă. Ele sunt prost izolate și adesea de mult depășite tehnologic. Rezultatul: Energia pentru încălzire foarte scumpă se pierde prin ferestre.
Ferestrele și ușile glisante SYNEGO SLIDE impresionează prin proprietățile excelente de izolare termică. Valoarea izolației termice Uf ajunge până la 1,3 W/(m²K). Pierderea de energie către exterior este minimizată, astfel încât căldura să rămână în încăperi.

O casă liniștită

La fel ca la sistemul consacrat de profil de bază SYNEGO, sticla pentru izolare fonică și termică de înaltă calitate poate fi utilizată și la SYNEGO SLIDE. Aceasta nu numai că susține eficiența energetică, dar se asigură și că zgomotul rămâne în exterior.
Sistemul îmbunătățește astfel calitatea vieții, deoarece reduce zgomotul cu până la 43 de decibeli. Acest lucru corespunde unei reduceri de zgomot de până la 20 de ori.

Etanșeitate ridicată la ploaia torențială

Mecanismul de închidere inovator asigură o presiune de contact distribuită uniform pe elementul glisant. Acest lucru permite ca etanșarea perimetrală să se potrivească perfect – pentru etanșeitate ridicată la ploaie torențială.

Cu sistem de prevenție

Soluțiile inteligente REHAU pun probleme spărgătorilor.

Siguranță până la o clasă de rezistență la efracție RC2

Ferestrele cu clasa de rezistență la efracție RC 1 au un nivel scăzut de protecție împotriva efracției și pot fi compromise într-un timp relativ scurt. La clasele de rezistență mari, este nevoie de mai mult timp de spargere cât și de instrumente contondente. Ferestrele și ușile glisante SYNEGO SLIDE ating o clasă de rezistență la efracție de până la clasa RC 2.

Descurajarea spărgătorilor

Modulul de alarmă REHAU Smart Guard integrabil în cadru, detectează spărgătorii și îi descurajează în mod activ, înainte ca aceștia să producă pagube. În caz de urgență, alarma este activată prin unde radio.
Cu conexiune opțională Smart Home este posibilă programarea personalizată a sistemului de alarmă.

UȘI GLISANTE DIN ALUMINIU PENTRU COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE, IDEALE PENTRU BUCĂTĂRII, HOLURI, LIVINGURI SAU SUFRAGERII

COMFORT M900 este cel mai mic sistem glisant, la costuri accesibile. Este o propunere ideala pentru solutii cu bugete reduse, fara a compromite calitatea.

  • Raport calitate-pret foarte avantajos
  • Solutii economice pentru deschideri mai inguste

COMFORT M9050 este un sistem de aluminiu fara bariera termica, ale carui principale caracteristici sunt greutatea scazuta si forma curbata a profilelor.

  • Raport calitate-pret foarte avantajos
  • Varietate mare de tipologii

COMFORT M9200 este un sistem glisant, fara bariera termica si cu o forma curbata.

  • Raport calitate-pret foarte avantajos
  • Solutii economice pentru suprafete mici-medii
  • Varietate mare de tipologii

Cor Vision Glisanta cu BT

Sistem de glisanta cu Bariera Termica cu un design avangardist care permite o foarte buna luminozitate cu minimum de sectiune de aluminiu vazuta.Cu un design elegant incearca sa ofere luminozitate maxima cu sectiuni de toc minime, 8% profil din toata suprafata.

 

Prezinta sectiune centrala vizibila doar 20 mm, sectiune laterala 77 mm. si inferioara/superioara de 57 mm. Posibilitate de incorporare in finisaj a tocului inferior, superior si lateral.

 

Posibilitate de unire a foilor in colt de 90º fara montanti. Pentru versiunea cu 1 cale de rulare, compusa din fix si foaie, prezinta cale de rulare ascunsa in zona fixa.
Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem si sistemul GALANDAJ: proiectata pentru a putea realiza o deschidere integrala prin faptul ca foile gliseaza in interiorul peretelui in totalitate. Se obtine astfel o suprafata de deschidere de l 100%.

 Aceasta obtiune GALANDAJ prezinta toc cu 1 sau 2 cai de rulare, permitand obtinerea de usi balcon de 1 si 2 foi ascunse.

 

Prezinta un nou toc pentru 2 si 3 cai de rulare care permite folosirea unei cai de rulare de inox care le confera o glisare mai fina, o greutate mai mare a partii glisante (pana la 320 Kg/hoja) si o durata mai mare de viata.

 

Sistem de montare traditional cu toc perimetral si foi cap la cap care permite demontarea foii in cazul in care se sparge sticla, sau in cazul in care profilul de aluminiu este defect, etc. Exista posibilitatea folosirii inchiderii multipunct pe tija.

Ușa culisantă cu ridicare HST 85

O soluție ideală pentru cei care doresc o combinaţie confortabilă a interiorului cu o terasă și o vedere panoramică realizată datorită unei suprafeţe mari de geam este utilizarea unor uşi culisante cu ridicare HST 85 mm. Un avantaj incontestabil al acestui tip de uși de terasă este dimensiunea posibilă a construcției. Lățimea canatului poate fi de la 800 mm până la 3000 mm lățime și o înălțime de până la 2700 mm în culoare albă, ceea ce vă permite să creați o suprafață vitrată de peste șase metri.Mecanismele speciale de tâmplărie vă permit să deplasați canaturile uriașe folosind o forţă minimă.

În ciuda dimensiunilor sale uriașe, ușile culisante cu ridicare hst 85 mm rămân o barieră eficientă împotriva pierderilor de căldură.

Noutatea propusă de aluplast este caracterul modular al structurii, care permite trei configuraţii opţionale ale produsului, în funcţie de parametrii termici aşteptaţi. Datorită libertății de alegere a diferitelor combinații de profile în partea superioară a ușii și în partea de prag, avem opțiunea de a alege între trei opțiuni: Basic, Standard și Premium, care, combinate cu posibilitatea de a folosi pachete de sticlă cu economie de energie de până la 51 mm lățime, permit obținerea unei izolații termice foarte înalte a structurii.

FIABILITATE ȘI CONFORT DE UTILIZARE

La ușa HST se utilizează fitinguri specializate pentru ferestre, care garantează că canaturile se mișcă liber și fără nici o rezistență față de părțile fixe ale structurii. La rândul său, o etanșare adecvată a spaţiului dintre canaturile deplasabile ale ușilor HST, atunci când acestea rămân în poziția închisă este asigurată de un sistem special de conexiuni suprapuse, echipate cu un sistem de garnituri de etanșare cu falț. Un avantaj suplimentar al ușilor culisante cu ridicare HST în amenajarea zonei rezidențiale este faptul că, spre deosebire de ferestrele cu balcoane deschise clasic, ele nu pătrund adânc în spațiul de locuit după deschidere, lăsând astfel mai multă libertate de a folosi suprafața încăperii.

PRAG JOS – CASĂ FĂRĂ BARIERE? BINEÎNȚELES!

Sistemul de uși culisante hst 85 mm este o soluție care permite ca locuința ta de vis să fie umplută cu lumină, fără bariere arhitecturale, aproape de natura înconjurătoare și, în acelaşi timp, confortabilă, caldă și sigură.

Ușile HST reprezintă o soluție modernă și sigură, concepută pentru a elimina barierele omniprezente. Pragul inferior al ușii cu o înălțime de 48 mm, care poate fi încastrat din partea camerei în toată înălțimea sa, corespunde cerințelor de construcție fără bariere arhitecturale și permite intrarea și ieșirea ușoară. Datorită acestei soluții, este posibilă nivelarea pragului la suprafața podelei și, astfel, eliminarea completă a barierelor arhitecturale. Picioarele de prag special concepute permit conectarea cu profilele de sistem suplimentare, cum ar fi extensiile.

În același timp, diversitatea designului permite obținerea diferitelor versiuni și aranjamente ale canaturilor mobile și ale părților care nu sunt deschise, astfel încât una, două sau chiar patru canaturi se pot deschide independent unul față de celălalt.

HST 85 MM FIXFRAME ȘI MAI MULTĂ LUMINĂ

Noua soluţie de sistem hst 85 fixframe cu o ramă foarte îngustă în partea cu geam fix, reprezintă împlinirea postulatului pentru maximizarea suprafețelor vitrate, creșterea cantității de lumină care intră în încăperi și utilizarea eficientă a energiei termice de la soare. Profilul deosebit de îngust în geamurile fixe asigură o penetrare și mai mare a luminii în spațiul de locuit – pentru o calitate ridicată a vieții și pentru câștigurile suplimentare ale căldurii solare!

Sistemul de uși culisante cu ridicare de 85 mm este disponibil într-o gamă largă de folii decorative și cu placare din aluminiu aluskin. Acum puteţi ajusta, selecta și previzualiza cu ușurință modul în care culorile elementelor individuale de construcție interacționează unele cu altele datorită configuratorului de culori aluplast.

× CHAT! Cu ce va putem ajuta?