JALUZELE

JALUZELE ORIZONTALE

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeţei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispoziţie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excepționala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.

Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.

Jaluzelele orizontale au un mecanism de acţionare care le conferă uşurinţă în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de acţionare cu şnur sau cu lănţişor. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din bandă de aluminiu de 24 mm şi într-o diversitate de culori deosebite.

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protecţie împotriva razelor solare şi în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeţei lamelelor. Firma noastră vă pune la dispoziţie o mare diversitate de modele şi culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioară. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigură atât protecţia solară cât şi protecţie vizuală împotriva privirilor indiscrete.

JALUZELE ORIZONTALE STANDARD

Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe termopan, pe perete sau pe tavan.

JALUZELE ORIZONTALE LUX

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale sa se poata monta intre baghetele geamului termopan.

JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale din material textil pot fi intoteauna solutia perfecta pentru a rezolva problemele cu soarele sau pentru a evita privirile indiscrete, dar in acelas timp pot schimba infatisarea camerei sau biroului dumneavoastra dandu-i un aer modernist.

Jaluzelele pot fi : – jaluzele verticale din benzi textile
– jaluzele verticale din PVC
– jaluzele verticale din aluminiu

Jaluzelele vertical reprezinta o modalitate practica si eleganta de protective impotriva luminii naturale si de pastrare a intimitatii caminului sau a spatiilor interioare, comerciale si de birouri.

Jaluzelele vertical s-au raspandit rapid capatand o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului in care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare.

Datorita calitatilor multiple pe care le au – multitudinea de modele si culori, fiabilitate mare , usurinta montajului – jaluzelele vertical reprezinta elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la intregul aspect al spatiilor interioare.

× CHAT! Cu ce va putem ajuta?