GEALAN

Sistemul de garnituri duble, cauciuc rezistent la intemperii – APTK isi pastreaza timp indelungat proprietatile si este usor de intretinut. Profilele permit montarea geamurilor cu grosimi diferite, fiind astfel posibila si montarea unor geamuri speciale: fonoizolatoare, antiefractie, antiglont, etc.

Calitate:
– Multe ranforsari intre camere ca si adancimea mare a profilului, pana la 74 mm, imbunatatesc rigidizarea si stabilitatea ramei ferestrei.

Stabilitate:
– Camerele principale se pot rigidiza in mod suplimentar cu armaturi din otel zincat.
– La usile de intrare sunt prevazute elemente suplimentare de colt.
– Pe langa economisirea de energie, poluarea fonica a devenit o problema ecologica ce influenteaza in mod negativ din ce in ce mai multi oameni.
– Sistemul de garnituri duble prezinta o protectie suplimentara impreuna cu profilul de fereastra – profil ce nu-si modifica forma de-a lungul anilor.
– Cu ajutorul foilor de geam izolator standard se poate obtine fara probleme o reducere a poluarii fonice cu 38 dB (A).

PROTECTIE ANTIEFRACTIE:

Hotii pot patrunde mult mai usor in casa prin ferestrele dosnice decat prin usile de la intrare – inlaturati aceasta posibilitate cu ajutorul ferestrelor inteligente dotate cu un mecanism sigur de inchidere. Profilele care protejeaza contra efractiilor, avand in interior o rigidizare de otel zincat, reprezinta un obstacol greu de trecut pentru vizitatorii nepoftiti. Posibilitatea montarii feroneriei antiefractie si a geamului izolator ingreuneaza orice patrundere din afara. Cu toate acestea nu trebuie sa renuntati la preferintele dumneavoastra privind stilul constructiei. Adancimea mare de constructie a profilului Gealan, armarea acestuia pe toata lungimea cu otel zincat, montarea geamurilor speciale antiefractie si folosirea mecanismelor de inchidere in mai multe puncte sunt argumente convingatoare in ceea ce priveste siguranta.