TÂMPLĂRIE DIN ALUMINIU BLK

Sistemul BALKAN Clasic Thermo 254

BLK Classic Thermo 254 este dotat cu barieră termoizolantă de înaltă eficienţă, care este formată din sistemul de izolare tricameral îmbunătăţit cu fibră de sticlă întărită cu poliamidă. Acesta oferă un coeficient de termoizolare de 2,91 W/m2K.
Sistemul BLK Classic Thermo 254 oferă soluţii pentru o arie largă de aplicaţii şi stiluri arhitecurale, ca de exemplu secţiuni rotunde sau curbe. Gama largă de profile asigură uşurinţa în construţia oricărui tip de aplicaţie. La acestea se adaugă profile de consolidare pentru uşile de intrare.

Acest sistem face posibilă construirea uşilor fără utilizarea unor bare transversale şi se pretează chiar şi la construcţia uşilor de hotel cu acces pe bază de card. Profilele adiţionale ale sistemului fac posibilă aplicarea în diferite unghiuri.

Utilizarea poliamidei „Ω” permite utilizarea atât a cornierelor cu prindere în şuruburi, cât şi a cornierelor cu capace de mascare. Datorită sistemului de izolare cu folie este posibilă obţinerea unor culori diferite pe interiorul şi exteriorul profilului.

Sistemul BALKAN Classic Opening 142

Acest sistem de profile fără barieră termică se potriveşte cel mai bine proiectelor de dimensiuni mici până la medii, pentru clienţi comerciali, industriali şi retail.

Acesta încorporează cele mai importante criterii de design modern, oferind soluţia ideală atunci când utilizatorii doresc un sistem economic, estetic şi fiabil în acelaşi timp.

Sistemul BLK Classic oferă o gamă largă de profile pentru uşi şi ferestre batante şi glisante adaptate la orice tip de construcţie.
Fără vârstă, mereu stilat, întotdeauna „clasic”.

Uşile şi ferestrele din profile Balkan se integrează cu o multitudine de stiluri arhitecturale, atât în complexele comerciale, în malluri sau clădiri cu structuri metalice, cât şi în casele clasice.

Sistemul BLK Classic Sliding 330

Sistemul BLK Classic Sliding 330 fără barieră termică oferă o gamă largă de profile pentru uşi şi ferestre batante şi culisante, adaptate la orice tip de construcţie.

O gamă largă de profile destinate uşilor culisante, printre care şi tocuri cu grosimi de 65 mm şi 75 mm asigură adaptabilitatea uşilor la orice interior. O atenţie deosebită a fost acordată designului driverului, pentru a asigura impermeabilitatea maximă pe durata culisării succesive a uşilor şi ferestrelor. Sistemul permite înlocuirea rolelor fără a fi necesară dezasamblarea profilelor.

Designul special, camerele largi, rezistente la intemperii asigură scurgerea apei într-o manieră ideală. Profilele dispun de cele mai moderne caracteristici de izolare, siguranţă şi operabilitate.

× CHAT! Cu ce va putem ajuta?