REHAU Euro-Design 60

Sistemul de profile pentru ferestre REHAU Euro-Design 60
Ferestrele reprezinta o investitie pentru o viata: atunci când renovati sau construiti ceva nou, trebuie sa luati o decizie importanta. Daca apreciati calitatea sigura si economia, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 reprezinta decizia corecta.
Solutia economica pentru pretentii ridicate.
Cu suprafata neteda si înclinatiile elegante de 45°, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua rânduri de etansari împiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinând un climat placut în locuinta. Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adâncime constructiva de 60 mm, solutiile REHAU cu ferestre din profile Euro-Design 60 si calitatea sigura a acestora
conving si din punct de vedere economic. Bineînteles, Euro-Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei.

Izolare termica : Valoarea U : 1,6 W/m K
Adâncime constructiva: 60 mm / garnitura de contact
Suprafata: de inalta calitate si usor de intretinut
Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 4

Durata lunga de viata, calitate stabilita si usurinta la întretinere

Ferestrele dumneavoastra trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.
Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si usor de întretinut si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra. Datorita suprafetelor netede si înclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se murdaresc mai greu si pot fi curatate foarte usor cu apa cu putin detergent si o cârpa moale.

REHAU Euro-Design 70

Sistemul de profile pentru ferestre REHAU Euro-Design 70

Investiti mult în caminul dumneavoastra. Si doriti ca acesta sa corespunda dorintelor dumneavoastra pâna la ultimul detaliu. Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 contribuie la sentimentul întotdeauna placut pe care îl aveti atunci când reveniti acasa, în primul rând daca aveti pretentii deosebite în ceea ce priveste designul. Deoarece ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 completeaza perfect aspectul casei dumneavoastra. Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design ofera în acest sens numeroase optiuni. În plus, mai aveti o posibilitate speciala: cu ajutorul capacelor de aluminiu puteti integra perfect usile si ferestrele în fatadele de aluminiu sau sa creati accente deosebite.

Izolare termica: Valoarea U : 1,3 W/m K
Adâncime constructiva:70 mm
Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 2
Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 4
Suprafata: de înalta calitate, neteda, usor de întretinut, ideale pentru case cu consum redus de energie.

Ferestrele reprezinta o investitie pentru o viata: atunci când renovati sau construiti ceva nou, trebuie sa luati o decizie importanta. Daca apreciati designul, confortul locuin]tei, economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 reprezinta alegerea corecta. Bineînteles, Euro-Design 70 respecta toate cerintele regulamentului de economisire a energiei.

SYNEGO

Noile ferestre SYNEGO reprezintă programul de economisire ideal. În compara-
ţie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO vă oferă o izolaţie termică cu până
la 50% mai ridicată. Vă veți reduce simţitor costurile de încălzire iar valoarea
imobilului Dumneavoastră va crește – astăzi, mâine și poimâine.
Ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă de pierderi de energie din casă. Ele sunt prost izolate şi adesea de mult depăşite tehnologic. Rezultatul: Energia de încălzire foarte scumpă se pierde prin ferestre.
Ferestrele SYNEGO îşi merită banii.Mulţumită caracteristicilor excepţionale de izolare termică ale SYNEGO, consumul de energie scade imediat, din prima zi. Veți aştepta relaxaţi facturile de agent termic şi creşterile viitoare ale preţului
energiei electrice.
RĂMaNEȚI NEPERTURBAȚI Cu SYNEGO lăsaţi zgomotul în urmă
Ferestrele SYNEGO izolează fonic.Simţiţi-vă bine – indiferent de amplitudinea zgomotului din exterior. Studiile dovedesc faptul că, expunerea regulată la zgomotul din trafic creşte semnificativ riscul unor boli cardiovasculare. Lăsaţi zgomotul generator de stres afară. SYNEGO vă readuce liniştea de care aveţi nevoie pentru a vă relaxa.

Libertate totală a formelor.O fereastră nu trebuie să fie întotdeauna dreptun
-ghiulară. Fie că este dreaptă, rotunjită sau în formă de cerc – SYNEGO vă oferă o multitudine de posibilităţi. Elementele de stil, şprosurile sau diviziunile creative ale ferestrei asigură accente suplimentare. Astfel, SYNEGO devine alegerea perfectă, atât la renovarea clădirilor vechi, cât şi la construcţiile noi!

GENEO

Ferestrele din profile GENEO reprezinta o inovatie deosebita, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun în umbra sistemele de ferestre dezvoltate pâna în prezent.

– Primul sistem de profile armate integral
– Realizat din materialul revolu]ionar RAU-FIPRO
– Profilul cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa sa, pentru ferestre destinate caselor de la un consum energetic redus (de ex. Uw= 1,1 W/m²K)pâna la case pasive (de ex Uw= 0,73 W/m²K)
– Cea mai înalta clasa de izolare fonica în absenta armarii cu otel, cu
valori neegalate pâna în prezent (sticla 50 dB = R 47 dB), în clasa de
izolare fonica 5 – incluzând izolare termica optima
– Protectie antiefractie pâna la clasa de rezistenta WK3. Clasa de rezistenta WK2 fara armare cu otel – inclusiv izolare termica optima
– Investitie cu grad înalt de siguranta, prin respectarea standardelor
actuale si viitoare privind economisirea de energie în constructii si, în consecinta, mentinerea pe termen lung.