Pereți cortină Cortizo

Fațadă TP 52
Acest tip de fatada TP 52 e un sistem traditional, cunoscut si sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face printr-un profil presor continuu, prins in suruburi pe exterior intr-un suport incorporat in montant sau traversa. Sticla este sustinuta de acest profil pe toate laturile ei, care dispune de garnituri de separare pentru a impiedica contactul dintre sticla si metal. Profilul presor si suportul sunt acoperite cu un profil capac.
Dimensiunea maxima a Barierei Termice de 30 mm, impreuna cu capacitatea de vitrare de pana la 50 mm. cu sticla de grosimi mari si eficienta energetic, confera acestui tip de fatade calitati termice si acustice excelente.

Fațadă SG 52

Aceasta fatada SG 52 este un sistem traditional, cunoscut si sub numele de sistem Stick.
Fixarea sticlei pe profilul suport se face cu ajutorul unor cleme. Acest sistem necesita o insertie care se fixeaza in camera de aer a sticlei (profil -U). Combinatia dintre clema si insertie permite fixarea sticlei pe cele patru laturi.
Bariera Termica maxima de 30 mm, imbinata cu capacitatea mare de vitrare de pana la 44 mm. cu sticla cu grosimi mari si eficienta energetic, confera acestui sistem excelente prestatii termice si acustice.
Prezinta o estetica tip ”doar sticla” in exterior.