Tamplarie aluminiu Cortizo

Sisteme 60 mm

Cortizo COR 60 – Sistem fereastră cu balamale de 60 mm cu un coeficient de transfer termic de numai 0.9 W/m²K care s-a obținut datorită îmbinării și designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 25 mm, garniturilor de etanșeitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă de poliolefină fixată perimetral pe profilul suport al sticlei.

Schuco AWS 65 – Seria de 65 mm, cu un sortiment variat de profile ce facilitează un design imaginativ. Sistemul de bază pentru ferestre Schüco AWS 65 oferă o gamă variată de forme şi design.
Cu ferestrele din aluminiu Schüco AWS 65, vă oferim un sistem modern şi de înaltă performanţă. Beneficiile funcţionale sunt combinate cu vastele cerinţe pentru arhitectură şi design.

Sisteme 70 mm

Cortizo COR 70 CC16 – Sistem de ferestre cu balamale de 70 mm, a cărui capacitate de izolare mărită, cu un coeficient de transfer termic al tocului de doar 0.8 W/m²K, este posibilă datorită perfectei îmbinări și al designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamidă tubulare de 35 mm, garniturilor de etanșeitate tubulare E.P.D.M. și unui sistem de spumă din poliolefină fixată perimetral în canalul de fixare al sticlei.
Se pot folosi foi drepte și teșite și baghete drepte, teșite și curbate.

Cortizo COR 70 CC16 – cercevea ascunsa – Sistem de fereastră cu balamale de 70 mm cu foaie ascunsă care păstrează coeficientul termic și profile zvelte.
Datorită designului profilelor care mențin foaia total ascunsă de exterior, în așa fel încât este imposibil de distins zonele fixe de cele cu deschidere, s-a reușit minimizarea secțiunii de profil văzut de aluminiu până la 70 mm, mărind astfel suprafața de vitrare a ferestrei.

Sisteme 80 mm

Cortizo COR 80 – Noul concept de sistem cu balamale COR 80 INDUSTRIAL este capabil să atingă nivele maxime de etanşare, eficienţă energetică şi protecţie acustică, având cel mai scurt timp de montaj şi fabricare.
Cu o adâncime a tocului de 80 mm, acest sistem răspunde exigenţelor climatice cele mai severe, aportând un grad excelent de eficienţă energetică datorită valorii minime de transfer termic al ferestrei (UH), care poate atinge 0,8 W/m²K.

– Sisteme 90 mm

Schuco AWS 90 SI+ – Noua fereastră din aluminiu Schüco AWS 90 SI+ pentru arhitectură sustenabilă.
În noua fereastră din aluminiu Schüco AWS 90 SI+ avantajele aluminiului se combină cu izolarea termică de viitor, pentru realizarea unor construcţii sustenabile.