RAMPLAST

Izolarea termica si fonica este superioara – structura profilelor cu 4,5 si 6 camere izolatoare in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K; etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri. Aveti posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu.
rezistenta mecanica ridicata – utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica in exploatare
profile ecologice – profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb.
design atractiv si posibilitatea realizarii oricator cerinte arhitecturale
suport tehnic si logistic pentru noii producatorii de tamplarie.
profilele Ramplast prezinta cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca
Profilele noastre sunt de cea mai buna calitate ele facand fata cu brio normelor europene actuale, nu contin plumb si ofera clientilor nostri posibilitatea realizarii oricaror cerinte arhitecturale.