EXTRUPLAST

Rezistenta termica si ridicata ,patru si sase camere izolatoare in comparatie cu ferestrele traditionale implica economii de combustibili. Tamplarie metalica PVC cu profile Extruplast, pentru un coeficient de transfer termic al profilului armat este de 1,1W/m2K la cele cu 6 camere si de 1,3W/m2K la cele cu 4 camere. Coeficientul de transfer fonic al profilului Lumen este intre 50-55db. Coeficientul de transfer fonic al profilului Lux este intre 54-59db.

Tamplarie PVC cu profile Extruplast, pentru o impermeabilitate ridicata impotriva actiunilor negative ale apei si aerului, fapt posibil datorita procesului de etansare prin cele doua randuri de garnituri. Tamplarie metalica PVC cu profile Extruplast pentru o rezistenta marita la foc – practic sunt neinflamabile. Tamplarie PVC cu profile Extruplast, pentru o intretinere extrem de facila. Tamplarie PVC cu profile Extruplast, pentru o durata medie de viata de cca. 50 ani.

Profilele PVC sunt 100% ecologice, compozitia chimica fiind bazata pe PVC si stabilizator CaZn – nu au continut de Pb. Profilele PVC au protectie la raze ultraviolete – profilele nu isi modifica culoarea. Profilele PVC sunt rezistente la mediul natural marin, alpin, urban sau industrial. Profilele PVC au rezistenta marita la impact = 60KJ/m2. Profilele PVC nu necesita vopsire ulterioara. Profilele din PVC Extruplast sunt 100% reciclabile. Profilele PVC au un design atractiv, datorita muchiilor rotunjite.

Se pot adapta cu usurinta cerintelor arhitectonice: aceste profile PVC pot fi colorate in gama de culori RAL, pot fi curbate si se pot livra intr-o gama larga de decoruri care imita atat nuante sau texturi de lemn. Profilele PVC Extruplast au montantul comun pentru rame si cercevele. La profilele PVC Extruplast piesele de colare clipseaza pe profil. La profilele PVC Extruplast baghetele sunt comune pentru toate profilele. La profilele PVC Extruplast bagheta de fixare a geamului are un singur element de legatura ceea ce permite montarea si demontarea cu usurinta.
Reperele cromatice ale profilelor